Over Undiemeister

Undiemeister® is hét premium merk onderkleding voor heren. Alle producten van Undiemeister® zijn gemaakt van de revolutionaire stof Mellowood®. Op deze pagina lees je alles over Undiemeister® en wat ons drijft om met deze nieuwe stof aan de slag te gaan.

De missie van Undiemeister®

Topkwaliteit en duurzaamheid hand in hand laten gaan. Daar werken wij al bijna 10 jaar aan. 

De eerste stap van onze reis

Ondergoed van bamboe was de eerste stap op onze reis en een grote stap vooruit ten opzichte van katoen. Zowel in duurzaamheid als in kwaliteit. Vanuit verschillende bedrijven hebben wij de consument overtuigd om een andere keuze te maken. Dat was een zeer leerzame periode. Maar wij vonden dat het beter kon, zowel op het vlak van kwaliteit als bij de altijd belangrijke duurzaamheid. 

Mellowood

Wil je meer weten over over Mellowood®? Lees dan snel verder.

Undiemeister - Mellowood - patented

Maximaal duurzaam, absolute top kwaliteit: De volgende stap na bamboe.

Mellowood® is een revolutionaire grote stap vooruit. Maximaal duurzaam gemaakt, met een kwaliteit waar niets aan kan tippen. Undiemeister® is met Mellowood® aan de slag gegaan. Het resultaat is verbluffend. Je wilt nu uiteraard niet alles weten over Undiemeister® maar ook over Mellowood®. Lees hier alles over Mellowood®.

De oprichters van Undiemeister®

Rik is één van de oprichters van Undiemeister® en heeft in 2011 bamboe ondergoed naar Nederland gebracht. Toen Rik Mellowood® ontdekte was hij verkocht. Jeroen Adriaans, die als CEO Bamigo vanuit het niets heeft laten groeien tot een miljoenenbedrijf zet als co-founder en CEO zijn schouders onder Undiemeister®. En uiteraard doen Rik en Jeroen het niet alleen. Een heel team, van desigers tot ecommerce specialisten, van mediakenners tot finance en IT, werkt hard aan Undiemeister, in onze begin periode zelfs dag en nacht. Aan betrokkenheid geen gebrek!

Onvergelijkbaar Premium, Maximaal Duurzaam.

De Undiemeister® TV commercial

Als je met iets moois komt waarin je echt gelooft, dan moet iedereen dat weten uiteraard. Daarom hebben wij in 2020 de stoute schoenen aangetrokken en is Undiemeister® gestart met reclame op TV. Dat was een spannende periode uiteraard, want zou Nederland onze producten net zo geweldig vinden als wij? Gelukkig bleek dat het geval te zijn en werken wij hard aan onze naamsbekendheid. Samen met de service en de ontwikkeling van ons assortiment. Wij zijn erg tevreden met het resultaat en zijn erg trots op de vele positieve klantenbeoordelingen. Door goed te luisteren naar onze klanten hebben wij goede ontwikkelingen kunnen maken en zijn wij klaar voor een verdere expansie. Benieuwd naar onze TV commercial?

Waarom die Duitse tekst “Ich bin Undiemeister”?

Want wij zijn een Nederlands bedrijf! De reden voor de Duitse tekst is dat wij hard hebben gezocht naar een kreet, een “pay off” zeg maar, die iedereen kan onthouden. We wilden graag een pay-off waarin ook onze merknaam Undiemeister® in zit. En dan is het logisch om daar een Duits zinnetje van te maken. Bovendien is het opvallend, omdat menigeen zal denken “huh?”. Jij misschien ook wel! En als laatste: lekker kort, dus bijna overal in te zetten. Bovendien, je bent een Meister of je bent geen Meister, dat gaat over alle landsgrenzen heen!

Wij hopen dat je de spot leuk vindt en wij wensen jou alvast veel draagplezier, Meister!

Meer weten over Undiemeister®?

Heb je nog niet alles gelezen over Undiemeister® en ben je benieuwd naar de producten? Klik dan op onderstaande knop.